fam KwantesEven voorstellen..

Wij zijn Reinier en Dagmar Kwantes en we wonen sinds augustus 2014 samen met onze dochter Emma en zoon Olav in de stad Juba in Zuid-Soedan. Hier zijn we werkzaam voor Mission Aviation Fellowship die door luchttransport zending, ontwikkelingswerk, medische evacuaties en medische safari’s mogelijk maakt. Hiervoor zijn we 2 jaar werkzaam geweest in Tanzania met MAF.

Reinier

Vliegen heeft mij van jongs af aan gefascineerd. Tijdens de middelbare school ben ik begonnen met de selectie bij de Koninklijke Luchtmacht en in 1999 mocht ik beginnen met de opleiding tot vlieger. Na mijn opleiding aan de KMA (Koninklijke Militaire Academie) in Breda en de EMVO (Elementaire Militaire Vlieger Opleiding) op Vliegbasis Woensdrecht, heb ik op Sheppard Air Force Base (USA) op 4 mei 2001 mijn ‘wings’ gehaald. Na mijn opleiding heb ik gevlogen bij het 323 squadron op Vliegbasis Leeuwarden, waar ik tot 2008 F-16 heb gevlogen. Gedurende deze periode ben ik meerdere keren op uitzending geweest.

Van 2008 tot 2011 ben ik vlieginstructeur geweest op de EMVO. Naast het vliegen bij defensie heb ik altijd het verlangen gehad om mij als piloot in te zetten voor MAF. De combinatie van vliegen en mensen helpen trekken mij daarbij sterk aan. Vanaf september 2011 zijn we ons gaan voorbereiden voor een uitzending met MAF en in mei 2012 zijn we vertrokken naar Tanzania.

Dagmar
Na het afronden van de opleiding verpleegkunde, heb ik ook de opleiding logopedie afgerond. De afgelopen jaren heb ik als logopediste voornamelijk met kinderen gewerkt. Van jongs af aan speelde bij mij het verlangen om mensen in nood te helpen. Tijdens mijn afstuderen in Suriname heb ik ontwikkelingswerk van dichtbij mogen meemaken en het belang hiervan gezien. In deze periode werd de wens om me in te zetten voor mensen in nood bevestigd.

Emma
Emma is een vrolijke meid. Ze houdt veel van knutselen, dansen, zingen en spelen.

Olav
Olav weet ons aardig bezig te houden met zijn klim avonturen. Een obstakel is een uitdaging die beklommen moet worden! 😉

Leuk dat u ons wilt volgen! Via deze website zullen we u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

    Translate to:

Abonneren Blog
Nieuwste berichten per email ontvangen? Meld je hier aan.

Adres in Nederland

Fam. Kwantes
de Eker 16
8604 VB Sneek

Laatste video
Archief