Even voorstellen; TFC Kwantes!


Wij zijn de thuisfrontcommissie van de familie Kwantes! De thuisfrontcommissie, ook wel afgekort tot TFC, bestaat uit vrienden en familie van Reinier en Dagmar en zijn letterlijk verspreid over heel Nederland. Nu zij zijn uitgezonden voor MAF als pilotengezin naar Tanzania, is het voor Reinier en Dagmar heel belangrijk om een groep mensen om zich heen te hebben die zich willen inzetten om hun uitzending mogelijk te maken. Zowel financieel alsook op andere terreinen.

Taken

De TFC zal onder andere zorgen voor de verzending van  nieuwsbrieven, de fondswerving ten behoeve van de uitzending en informatie uitwisseling tussen thuisgemeente en Reinier en Dagmar. Ook geeft de TFC presentaties op verenigingen, clubs en scholen en draagt zorg op pastoraal en sociaal gebied.
Elk lid van het TFC heeft eigen taken. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding voor de uitzending. Wij zullen dan ook regelmatig aandacht vragen voor het mooie werk wat Reinier en Dagmar gaan doen en alles wat daarbij komt kijken. Houdt deze website dus in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

Steun

We zijn allemaal erg enthousiast over het werk van MAF!  We hopen dan ook op uw steun om dit belangrijke werk mogelijk te maken! Alvast hartelijk dank voor uw interesse, gebed en (financiële) steun en tot ziens!

Contact

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten, dan kunt u contact met ons opnemen via tfc@kwantesonair.nl.

Hartelijke groeten,

TFC Kwantes

TFC Kwantes

TFC Kwantes

    Translate to:

Abonneren Blog
Nieuwste berichten per email ontvangen? Meld je hier aan.

Adres in Nederland

Fam. Kwantes
de Eker 16
8604 VB Sneek

Laatste video
Archief