Steunfonds

Voor het werk bij MAF ontvangt familie Kwantes geen loon. Zij zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van giften. Een achterban die hen steunt tijdens hun uitzending is daarom erg belangrijk. Giften zijn welkom op IBAN NL17 ABNA 0551 4747 42  van MAF Nederland te Harderwijk, onder vermelding van Steunfonds Kwantes.

Maandelijks krijgt familie Kwantes een vast bedrag uit het steunfonds voor hun levensonderhoud. Soms willen mensen een extraatje geven voor een verjaardag of iets dergelijks. Dat kan dan beter rechtstreeks op hun rekening gestort worden op IBAN NL 97 RABO 0302 4238 42 t.n.v. R. Kwantes of via Paypal.

Machtiging

Een vaste toezegging voor langere tijd kunt u doen door het invullen van de online machtiging. U ontvangt dan geheel gratis het kwartaalblad MAF Luchtpost en de nieuwsbrieven van familie Kwantes. Stelt u dat niet op prijs, dan kunt u dat aangeven.

Elke euro die u geeft komt volledig ten gunste van familie Kwantes. Bovendien zijn uw giften fiscaal aftrekbaar. Het CBF keurmerk garandeert de financiële integriteit van MAF Nederland. Voor ondersteuning vanuit Amerika klik hier.


Bedrijven

Ook als bedrijf kunt u familie Kwantes ondersteunen in de voorbereidingen voor het werk wat ze voor MAF willen doen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de Thuis Front Commissie van Reinier en Dagmar, tfc@kwantesonair.nl.

    Translate to:

Abonneren Blog
Nieuwste berichten per email ontvangen? Meld je hier aan.

Adres in Nederland

Fam. Kwantes
de Eker 16
8604 VB Sneek

Laatste video
Archief